Лацио официално подписа договор с Тиджани Нослин. Орлите привлякоха нападателя на Верона срещу 15 млн. евро. Страните си стиснаха ръцете за споразумението снощи, а петгодишният договор беше депозиран в Лега Серия А тази вечер. Съобщава се, че той ще получава по 1,5 млн. евро на сезон на "Олимпико".

Нослин навършва 25 години следващата седмица и се присъедини към Верона едва през януари от холандския Фортуна Ситард за 3 млн. евро. Стойността му на трансферния пазар скочи до небето след страхотните първи шест месеца в Серия А, като в 17 мача отбеляза пет гола и даде четири асистенции. Имаше и информации за потенциален трансфер в Манчестър Юнайтед.

Сега той отново се събира с бившия треньор на Верона Марко Барони в Лацио и няма да е единственият, който ще дойде при Орлите от стадион "Бентегоди". Лацио е на път да си осигури и неговия съотборник Хуан Кабал, 23-годишен колумбийски национал, който е ляв бек. Този трансфер ще бъде под наем със задължение за закупуване, така че е отделен от сделката с Нослин.