От Наполи обявиха, че ще предприемат съдебни действия срещу известен италиански магазин за играчки заради нелицензирана кукла, която има невероятна прилика с Виктор Озимен. Куклата стана популярна в социалните мрежи, защото има няколко доста очевидни елемента, които я свързват с нигерийския национал. Това включва защитна маска на лицето с цифрата 9 на нея, светлосиня фланелка и руса къдрава коса.

Наречена е "Cicciobello Bomber" - в превод "сладък и голаджия" - и е пусната на пазара от Giochi Preziosi, компанията, собственост на бившия собственик на Дженоа Енрико Прециози. Тази вечер от Наполи разпространиха изявление, в което потвърждават, че куклата по никакъв начин не е оторизирана от клуба или Осимен и следователно нарушава правата му върху изображението.

Те планират да се обърнат към съда, но това е поредната спорна ситуация около Осимен, която Наполи с удоволствие биха избегнали в този момент, когато удължаването на договора му е под въпрос, а отношенията му с клуба остават хладни заради видеоклиповете им в TikTok.