Най-титулуваните италиански клубове – Ювентус, Милан, Интер и Наполи, проявяват интерес към младия вратар на Славия Антонис Стериакис. С тази новина излезе изданието Calcionews24, а в заглавието е сложена и думата: "Ексклузивно".

Според информациите "бианконерите" и "росонерите", които в събота ще играят помежду си, са най-настоятелни да подпишат с 19-годишния страж. Той е оценяван на около 2 милиона евро, което не е никакъв проблем за гореизброените клубове.

В материала се допълва, че Стериакис е гръцки национал въпреки крехката си възраст и се пише, че само в дванадесет мача в Първа лига е успял да демонстрира огромния си потенциал. Накрая се допълва, че договорът му със Славия е до 2020 г.

Припомняме, че "белите" вече са пласирали вратар в Юве преди десетина година – Марио Кирев, който обаче не успя да се пребори в убийствената конкуренция. В последно време най-старият столичен клуб вече даде двама свои играчи в Серия "А". Защитникът Петко Христов премина във Фиорентина и на няколко пъти попадна в групата на мъжкия отбор на "виола". Нападателят Калоян Кръстев пък е преотстъпен на Примаверата на Болоня.