Българският национал Ивайло Чочев остана неизползвана смяна при драматичната победа на Палермо с 4:3 срещу Дженоа в мач от 17-ия кръг на италианското първенство по футбол. Лацио пък победи с 3:1 Фиорентина и измести Милан от четвъртото място, след като "росонерите" направиха 0:0 срещу Аталанта в събота вечер.

Джовани Симеоне вкара два гола и Никола Нинкович наниза трети в полза на Дженоа до 65-та минута, а за гостите точен в края на първата част беше Робин Куаисон. Обратът обаче започна четири минути след попадението на Нинкович. Едоардо Голданига намали на 2:3, Андреа Рисполи изравни резултата в 88-та минута, а Александър Трайковски донесе победата за Палермо с гол в добавеното време.

Загубата остави Дженоа на 12-о място в класирането, докато Палермо спечели едва за втори път през сезона и се изкачи на предпоследно място в Серия "А".

Балде Кейта даде аванс на Лацио срещу Фиорентина в 23-та минута, а Лукас Билия покачи на 2:0 в края на полувремето. Стефан Раду вкара последния гол за "орлите" в добавеното време, докато за "виолетовите" се разписа Мауро Сарате в 65-та минута.