Английският национален вратар Джо Харт трябва да забрави по най-бързия начин дебюта си за Торино, защото подари едно попадение на съперниците от Аталанта и изпусна левашки дузпа. Аталанта спечели първата си победа от новия сезон, надвивайки Биковете с 2:1.

Гостите откриха резултата в 54-ата чрез Яго Фалке, разписвайки се от фаул. Но само две минути по-късно започнаха проблемите на Харт. Той изпусна топката, която излезе в корнер. При центрирането той не успя да я укроти и с ръкавицата си поднесе на Андреа Масиело, който на далечната греда не сбърка.

Халфът от Кот д'Ивоар Франк Кеси донесе успеха на домакините 8 минути преди края на мача, разписвайки се от дузпа. Харт не улучи ъгъла, като скочи в дясно, а топката отиде в обратната страна.

Вратарят дойде под наем от Манчестър Сити, като се оказа, че Торино ще плаща само част от заплатата му, но все пак се превърна в първия английски вратар в Серия А от 1929-а година насам.

Треньорът на Торино Синиша Михайлович беше отстранен от пейката в 33-ата минута заради протести срещу съсийски решения. Същата участ сполетя и боса на домакините Джанпиеро Гасперини, но в последните минути на мача.