Синиша Михайлович заяви, че чака повече от играчите си от това, което показаха в турнира за Купата на Италия. Въпреки това сърбинът заяви, че “росонерите” не се притесняват от гостуването си на Карпи. Мачът е утре от 21:45 часа. 

“Теоретично всички мачове трябва да ги спечелим, но това се прави на терена. Играем мач за мач и се надяваме да печелим колкото се може повече точки. Целта ни е да печелим по две точки средно на кръг. Намираме се в добра форма, обединени сме и сме готови за гостуването на Карпи. Те също се справят добре, Марко Бориело се намира в добра форма, а и имат уважаван от мен треньор в лицето на Фабрицио Кастори. Това е опасна среща, така че трябва да внимаваме”, заяви Михайлович. 

През седмицата Милан трябваше да победи Кротоне с 3:1 чак след продължение, което не се хареса на сърбина. “Трябваше да дам почивка на някои играчи. Очаквах повече, защото играехме срещу отбор от Серия Б и изпитахме много трудности. Въпреки това, продължаваме напред в турнира, което не всички отбори от Серия А направиха. 

За да бъдем в топ 3, трябва да покажем последователност. Юве играе добре в последно време, както и ние, но не трябва да изпадаме в еуфория. Сигурен съм, че ще бъдем по-добри във втората половина на сезона. 

При Интер нещата са същите. Но там Роберто Манчини имаше повече време да работи, отколкото аз. А тези неща изискват време. След загубата от Наполи взимаме по 2 точки средно на мач, но все още имам накъде да се развиваме. Най-важното за нас е да излизаме в мачовете с подходящото самочувствие. Не бива да заспиваме на терена. Всичко си зависи от нас”, каза още Миха.