Ювентус прегази Парма със 7:0 в двубой от 11-ия кръг на Серия А като не остави съмнение в превъзходството си. Това бе 24-а поредна домакинска победа на Бианконерите в първенството и най-голямата им в Серия А от 1983-а, когато биха Асколи също със 7:0. 

Домакините вкараха 3 гола до почивката и още 4 след нея, като Фернандо Йоренте, Карлос Тевес и Алаваро Мората вкараха по 2 попадения, за да може отбора да подобри сериозно и головата си разлика. 

Загубата остави Парма в зоната на изпадащите само с 6 точки и бъдещето на треньора Роберто Донадони отново е заложено на карта, тъй като поражението бе изключително разочароващо. 

Домакините започнаха с четирима в отбрана, което донесе успех срещу Олимпиакос, като формацията бе т.нар. „коледно дърво” с Фернандо Йоренте на върха, а зад него Перейра и Тевес. При липсата на Пирло и Видал тройката в средата включваше Ромуло, Маркизио и Погба. 

Всичко в мача с приключи още преди края на първото полувреме, защото домакините реализираха 3 гола за 12 минути в средата на периода. Преди това вратарят на Парма Миранти се справи с удари на Маркизио и Погба, като във втората ситуация топката отиде на пътя на Йоренте и той откри след добавка в 24-ата минута.    Гостите принудиха Буфон да се намесва след опит на Маури, но след това Стефан Лихтщайнер удвои аванса с удар от границата на наказателното поле. Йоренте направи 3:0 след асистенция на швейцареца и удар от въздуха. 

След почивката домакините вкараха още три попадения. Карлос Тевес отбеляза в 50-ата минута, след като тръгна от своята половина и преодоля четирима съперници, преди да реализира с хубав удар. 

Пак той отбеляза малко по-късно след добавка, когато Миранте спаси удар на Погба, след това дойде времето и на Алваро Мората. В 76-ата минута испанецът се измъкна опита за засада и отбеляза, а малко преди края реализира след прекрасен шут от въздуха, за да оформи крайния резултат. 

Ювентус – Парма    7:0

1:0    Йоренте    24 2:0    Лихтщайнер    29 3:0    Йоренте    36 4:0    Тевес    50 5:0    Тевес    58 6:0    Мората    76 7:0    Мората    88

Ювентус: Буфон, Лихтщайнер, Бонучи, Киелини, Падоин, Ромуло, Маркизио (82 Матиело), Погба, Перейра, Тевес (59 Коман), Йоренте (71 Мората) Парма: Миранте, Фелипе, Лукарели, Коста, Рисполи, Акуа, Лоди, Маури (54 Марига), Де Челие (46 Гоби), Касано (64 Белфодил), Гезал