Един от най-добрите реализатори в историята на Серия А – Антонио ди Натале твърди, че продължава да изпитва удоволствие от играта и не смята да спира с футбола поне засега. 

Утре той навършва 37 години, като черпи вдъхновение от Франческо Тоти, който на 38 продължава да радва тифозите на Рома и да е много важна част от състава. 

„Искам да продължавам да се забавлявам. Утре ставам на 37 и се надявам, че кариерата ми ще завърши добре, както и премина. Все още съм амбициран да печеля с Удинезе, а примерът за мен е ясен – Тоти, който е на 38, но казва, че се чувства на 27” заяви Ди Натале пред „Ла Република”. 

Нападателят има 213 гола в 392 мача за състава от Удине, като стартира страхотно сезона и досега се е разписал 8 пъти в 7 срещи, помагайки на отбора си да бъде на отличното 4-о място със само едно поражение от началото на кампанията. 

„Щастливи сме от силното ни начало и от събраните точки, които имаме до момента. Жалко е, че в последния кръг изпуснахме победата срещу Чезена след късна дузпа, но и реферите са хора, така че понякога грешат. Може би наистина е време във футбола да се въведе видеотехнологията, както в други спортове” споделя още ветеранът.