Челси - Уотфорд, двубой от 33-ия кръг на английската Висша лига, стадион: "Стамфорд Бридж", начало: 22:00 часа българско време.

Вероятен състав на Челси: Кепа, Аспиликуета, Кристенсен, Рюдигер, Алонсо, Канте, Лофтъс-Чийк, Ковачич, Уилиан, Пулишич, Жиру

Вероятен състав на Уотфорд: Фостър, Пусето, Каткарт, Доусън, Холебас, Уелбек, Капу, Жоао Педро, Дукуре, Сар, Дийни

Прогноза на Gol.bg:

Челси загуби гостуването си на Уест Хям с 3:2 в сряда и не се възползваха от грешката на Лестър. Дистанцията между "сините" от Лондон и Лестър остана скромната една точка. 

Преднината на играчите на Франк Лампрд пред Манчестър Юнайтед е вече само две точки и Топ 4 е под въпрос. Уест Хям направи много силен мач срещу Челси и не даде почти никакви шансове на "Сините" като попаденията им бяха голове на Уилиан от дузпа и наказателен удар.

Срещу чуковете, атаката беше водена от Ейбрахам, но по-всяка вероятност за мача с Уотфорд ще бъде използван Жиру в центъра на нападението. Лампард няма проблеми с контузени играчи, като изключим трайно отсъстващия бранител Томори.

Ако продължава с негативните резултати, Уотфорд може да загуби статута си на отбор от Висшата Лига. Възспитаниците Найджъл Пиърсън спечелиха само точка от трите си двубоя след старта на първенството. Тя бе от 30 кръг срещу Лестър. В изминалия кръг “Стършелите” загубиха от Саутхямптън с 1:4, а преди това и от Бърнли с 1:0.

Мачовете между двата тима са изключително резултатни. В последните 7 мача между тях са паднали 3 или повече гола винаги, очаква се и в тази среща да не се наруши традицията.

Прогноза: Челси - Уотфорд 2:1