Исландия - Австрия, последен мач от група "F" на европейското първенство по футбол. Стадион "Стад дьо Франс" в Париж, 19.00 българско време.


Вероятни състави:


Исландия: Халдарсон, Саеарсон, Сигурдсон, Арнасон, Скуласон, Гунарсон, Гудмундсон, Сигурдсон, Бярнасон, Сигортсон, Бьодварсон

Австрия: Алмер, Фукс, Прьодъл, Драгович, Клайн, Илсанкер, Баумгартлингер, Алаба, Арнаутович, Харник, Янко


Прогнозата на Gol.bg

Исландия излиза срещу Австрия в последен мач от група "F" на Евро 2016, където са още отборите на Португалия и Унгария. Засега унгарците са лидер с 4 точки, Исландия и Португалия са с по две, а Австрия заема последното място със само 1 пункт.

Исландците се показаха, като доста борбен отбор до момента. В първия си мач измъкнаха точка от Португалия, а срещу Унгария допуснаха изравняване две минути преди края на мача и развръзката в групата ще се разплете тази вечер. Ларс Лагербак няма да може да разчита на нападателя Алфред Финбогасон, който е наказан. В негово отсъствие отпред ще действат Сигторсон и Бодварсон, а в центъра на терена ще оперира Гилфи Сигурдсон.

Отборът на Австрия не впечатли до момента. В първия си мач австрийците загубиха от Унгария с 0:2, а след това се докопаха до точката срещу Португалия(0:0). Сега момчетата на Марсел Колер се нуждаят от задължителна победа, за да продължат напред в турнира.

С оглед играта и на двата отбора до момента, равенството в този двубой изглежда най-логичния резултат, но то устройва само отбора на Исландия. Все пак опцията "под 2.5 гола" изглежда непоклатима.


Резултат: Исландия - Австрия 1:1