Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс остана много доволен от минималната победа с 1:0 над Стоук Сити.

Единственото попадение бе дело на Глен Джонсън малко преди края на редовното време и така отборът прекъсна дългата си серия от няколко поредни мача без победа.

"Показахме прекрасен характер през тази седмица. Трябваше да спечелим и мача си срещу Лудогорец от Шампионската лига, но в Европа никога не е лесно", обяви той на пресконференцията след мача.

"Сега обаче постигнахме успех срещу един добър отбор от Висшата лига и освен това не допуснахме попадение във вратата си, което също е важно".

"Много съм доволен от играчите ми, защото те са прекрасен отбор.

"На полувремето казах на момчетата, че просто трябва да увеличим малко скоростта в играта ни, да си подаваме топката по-бързо и да натиснем противника в неговата половина".

"Мисля, че през първото полувреме имахме достатъчно владение на топката, но просто липсваше достатъчно интензивност в играта ни".

"Това обаче е нещо разбираемо, тъй като все още увереността ни не е на върха. След почивката обаче мисля, че бяхме отлични и играчите ми заслужават големи похвали за смелостта си".

"Победата е трудна, но заслужена".

"Глен пък показа голяма смелост да си постави главата при топката в ситуацията при гола. Нашите играчи са смели, но разочароващото е, че в последно време не го показвахме", завърши той.

Самият Джонсън пък бе с разкървавена глава след попадението, след като противников играч го закачи с бутоните.