Гордостта на българския бокс Кубрат Пулев опита да скрие разочарованието си след снощната загуба от Владимир Кличко в мач за световната титла във версия IBF, който се проведе в Хамбург.

Той благодари на всички българи и обяви смело, че гледа само напред.

"Благодаря на българската публика! Добре съм. Това, че той имаше късмет, не означава, че ще се предадем. Продължаваме напред. Ние, българите, никога не се предаваме! Още веднъж благодаря на всички българи за подкрепата!", заяви Пулев още на ринга.

"Не съм доволен от себе си. Истината е, че не ми стигна опит, защото прекалено рано стигнах до този мач. Въпреки това, няма да се предам"

"Хората на Кличко са монополисти, всичко е на тяхна страна. Бяха се подготвили във всяко едно отношение. Това обаче не ме оправдава, въпреки всичко трябваше да го победя", продължи Кобрата.

"Загубата си е загуба, не търся оправдание. Имаше и положителни неща, но като цяло очаквах повече от себе си. Не показах всичко, на което съм способен", категоричен беше Кубрат. 

"Каква ще е следващата ми стъпка? Към съблекалнята", намери сили да се пошегува Кобрата, след което продължи сериозно: "Има време за следващи мачове, не е проблем да подпишем договор". 

"Благодаря на всички за подкрепата. Чувствах се все едно се бия в София. Свикнали сме да сме негативни към себе си, но днес отново показахме, че българите сме задружен народ!"