Нежната половинка на европейския шампион по културизъм Митко Димитров - Биляна Йотовска, направи интересно изказване по отношение на женските си предпочитания към мъжете. Манекенката обяви, че въобще не си пада по футболисти.

"Не си падам по футболисти. Моята визия за един мъж определено не съвпада с тази на футболист", споделя Йотовска, която е щастливо обвързана с Митко Димитров, с когото се радват и на малка дъщеричка.

Засуканата манекенка придоби голяма популярност, след като грабна титлата "Най-секси БГ дупе" за 2008-а.

Тя е родена на 26 декември 1984 г., като на 12-годишна възраст завършва курсове за модели. От 6 години работи в модна агенция "Визаж" като един от най-успешните топмодели.

Междувременно завършва Художествена гимназия и Националната художествена академия със специалност "Книга и печатна графика".



"Обичам да правя стриптийз на Митко. Всичко мога да направя за него, но това са си наши лични неща. Веднъж на един столичен басейн се завихме под една голяма кърпа и ... беше ни много забавно! Какво ли не..."

Освен модел, Биляна е танцьорка в известен столичен клуб. Тя е рекламно лице и на много каталози за бельо и бански, един от които „New Silhouette". Висока е 180 см, мерките й са 94-63-93, тежи 60 кг.