Емил Костадинов, който бе част от управата на ЦСКА през лятото на 2008 година, когато клубът остана без лиценз, е убеден, че тази пролет проблем с него няма да има.

"Нямам идея защо лицензът на ЦСКА трябваше да се свързва с датата 14 февруари. Това е някаква спекулация. Крайният срок за представяне на документите пред лицензионната комисия е в края на март", заяви изпълнителният директор по спортно-техническите въпроси.

"Нашите собственици вече изплащат задълженията и всичко до тази дата ще е уредено. Няма място за притеснение за нашите фенове", убеден е той.

"ЦСКА е готов за старта на първенството. Знаем, че ни чакат тежки 90 минути срещу Левски на "Герена", но всичко зависи от нас. Важното е да постигнем резултати в първите мачове, дори с грозен футбол", каза още Костадинов.

В същото време шефовете на хотел "Амара" в Анталия, където вече две седмици е настанен отборът, изненада играчите със сувенири.

След като вчера целият отбор се снима пред турския хотел, фотосът бе отпечатан върху възглавнички и часовник със снимката на ЦСКА.

Всеки от желаещите да имат един от двата сувенира се бръкна с по 10 евро.