Плеймейтката Светлана Василева, която бе спрягана за любовница на Георги Иванов- Гонзо, разби телевизионните догми, гостувайки на две предавания в една и съща вечер, в две различни телевизии.

Гонзовица гостува в "Горещо" по Нова ТВ, след което се появи и в предаването "В джаза събота вечер" по bTV.

Василева сподели, че е имала само петима мъже в живота си и разкри името само на един от тях- Дарко Тасевски.

Моделът отрича да е била интимна с Гонзо, но подчерта, че не иска да говори за него, защото е женен.

"Имам връзка от няколко месеца. Футболистите стават само за секс, не и за нещо сериозно. Те мислят като деца, не могат да носят отговорност. Мислят само за манекенки и певици", казва фурията.

"Да, имах връзка с Дарко", с умиление продължава силиконката.

Преди време се появи информация, че Гонзо й е купил нов автомобил, но Светлана отрича, твърдейки, че е купила возилото със свои средства.

"Аз дори съм работила за кратко", казва плеймейтката, която се забърка с няколко футболисти през последно време, сред които Ивелин Попов, Иван Иванов, Благой Георгиев и други.

"Нямам твърда тарифа", каза Василева, след което допълни отговора си на провокативния въпрос, че изобщо няма тарифа, а не става дума за "плаваща тарифа" без конкретни параметри.

Провокативната блондинка разкри, че е била отвлечена и изнасилена в Търговище като по-млада.

Преди време тя взе интервю в спалнята на Любо Ганев. За нея се твърдеше, че е бисексуална, след като се появиха снимки, на които се целува с друга жена.