Лош късмет извади нападателят на Локомотив (Пд) Рангел Абушев. 21-годишният техничар счупи дясната си ръка по време на последната тренировка за годината.

Нападателят ще пропусне контролата с Академик (Сф) днес. За спаринга със "студентите" в Пловдив пристига футболистът на Нефтохимик Симеон Златев.

22-годишният талант от Бургас е кадър на треньора на Локо Неделчо Матушев. Навремето Златев беше искан от Стойчо Младенов в ЦСКА. Шанс ще получат и куп момчета от школата на Лаута.


Четирима футболисти ще бъдат освободени от Локо. Нови отбори ще си търсят Мартин Керчев, Красен Трифонов, Костадин Гаджалов и Емил Аргиров - Животното.


От днес започна гласуването за футболист №1 на Локомотив (Пд) за 2010 година. Привържениците на черно-белите могат да дават своите гласове в сайта на фенклуба www.lportala.net.

Резултатите от анкетата ще бъдат обявени на традиционната черно-бяла Коледа, която тази година ще се състои на 19 декември в новотел Пловдив.

Най-големи шансове да спечели анкетата има Здравко Лазаров. Електричката направи отличен есенен полусезон и е с основна заслуга за успехите на Локо.