Наставникът на Левски Ясен Петров заяви, че трансфер на Георги Петков в ЦСКА е равносилен на абсурд.

Треньорът даде пресконференция преди гостуването на Монтана от последния кръг на първенството.

По-рано днес спортната преса писа, че от ЦСКА са влезли в преговори с Петков, който от дълго време е изпратен в десета глуха на "Герена". За пръв път от дълго време вратарят попадна в групата за мача с Монтана.

"Абсурд е Георги Петков да премине в ЦСКА", заяви Петров.

От групата отпадна Дарко Тасевски. "За съжаление той получи днес контузия отново в областта на прасец. Христо Йовов също не е в групата, но продължава да се готви. Кирил Акалски е болен, дойде с температура и поради тази причина Георги Петков е на негово място в групата. Милиев има някакъв проблем от вчера, ще преценяваме допълнително за него", коментира още Петров. "Имахме друга идея за състава в утрешния мач, но сами виждате, че се появяват непредвидени неща. Все пак това е шанс за тези, които ще играят да докажат мястото си в Левски. Ние нямаме право да се оплакваме от проблемите. Вярваме на всички наши футболисти", добави треньорът.

"Цяла седмица тренирахме в добро настроение. Може да има малко психическа умора, краят на сезона е. Въпросът е да вземем максимума от оставащите срещи. След утрешния мач можем да дадем оценка за полусезона, но след това има още мачове - в Лига Европа и за Купата на България, така че и след тях можем отново да говорим".