Той е най-непокорното момче в "белия керван". Тя е красива млада жена и изкарва почти колкото него. От лятото са заедно и твърдят, че им е добре. Боде Милър има всичко в ските, има и състояние, което възлиза на малко повече от 1,3 млн. долара, което го поставя сред най-богатите в зимните спортове. Според запознати напоследък непокорният янки изглежда по-спокоен, укротен… Причината вероятно е новата му изгора - Аманда Френч.

Тя е американски фотомодел и напоследък пътува често с Боде. Шармантна блондинка със сини очи, родена на 7 февруари в Ню Ингланд. Висока е 160 см и има диплома от Northeastern University. Снимала се е в десетки реклами, като любими са й тези, ориентирани към спорта.

Засега не я притеснява скандалната известност на новия й любим. Боде не крие, че е фен на виното (понякога и в големи количества), не са му чужди и скандалите, и вечната врява около него.

Милър е роден на 12 октомври 1977 г. и Ийстън, Ню Хемпшир. През 2005 г. той стана първият американец след Фил Мер с най-престижното отличие - Световната купа. Има пет медала от олимпийски игри - злато в комбинацията от 2010 г., бронз в спускането, също от Ванкувър, и още три сребърни медала - гигантски слалом и комбинация през 2002 г. и Супергигантски слалом - 2010 г.



Изненадите не свършват дотук. В началото на 2009-а той изненада фенове и журналисти с разкритието, че има едногодишна дъщеря. "Не съм се старал да пазя това в тайна. Ако някой ме беше попитал, щях да кажа. Мога да споделям малки подробности, но предпочитам да пазя личния си живот за себе си. Името на дъщеря ми е Нийсън Дейси. Майка й избра първото, а аз второто име след нейното раждане. Майката на дъщеря ми е много добра моя приятелка, с която излизах преди време. Вече не сме заедно", заяви тогава Милър. Първият рожден ден на рожбата си топскиорът прекара в "Дисниленд".

Междувпрочем Боде има три каравани и често спи в тях, а не на хотел, дори когато е на състезание. Но това явно са все неща, които не притесняват Аманда Френч.

"Меридиан Мач"