Почетният президент на Локомотив (Пд) Христо Бонев не успял да се види с Димитър Бербатов в Турция, тъй като той проспал срещата.

Зума пътува за мача на Манчестър Юнайтед срещу Бурсаспор и искаше да се види с бившия капитан на националите, за да го убеди да се върне в отбора.

"Положихме много усилия само да се доберем до хотела на Юнайтед, тъй като 5-6 преки преди него всичко бе блокирано от полицията. Във фоайето видях Боби Чарлтън. Веднага му се представих и му обясних, че аз съм човекът, който го пазеше на "Уембли" през 1969 година", каза днес на пресконференция Зума.

"Казах му за какво съм отишъл и той веднага се качи при Сър Алекс да му каже да повика Митко Бербатов. След няколко минути Фъргюсън слезе и ми обясни, че Бербатов спи".

"От разговора, който проведохме след това, разбрах, че Митко е категоричен в решението си да не играе повече за националния отбор и затова няма да го притеснявам повече", обясни Бонев.

Заедно с него е бил и певецът Веселин Маринов. "Веско е голям фен на Юнайтед и една от мечтите му бе да се снима заедно с Фергюсън. Незнам кога ще успее да реализира другата си мечта да се снима със Силвестър Сталоун", каза още легендата на черно-белите.