Бившият спортен директор на Левски Даниел Боримиров заяви, че иска да влезе в екипа на националния селекционер Лотар Матеус.

"Ще бъда щастлив да работя заедно с него. Националният отбор на България е над всичко, но ако трябва да съм искрен, досега никой не ме е търсил по този въпрос", призна Боримиров.

В същото време Матеус обяви, че новият му помощник ще дебютира в мача със Сърбия. Както е известно контролната среща със западните ни съседи е на 17 ноември на Националния стадион "Васил Левски".

Селекционерът обаче пожела да не съобщава сега името на асистента си. В първите два мача начело на трикольорите помощници на Матеус бяха Цанко Цветанов и селекционерът на младежкия национален отбор Михаил Мадански. "Изключително ми е забавно, когато ми превеждат какво се пише по вестниците. Понякога има неща, за които аз не знам, но се твърди, че вече са се случили".

"Знам кой ще седи до мен на пейката срещу Сърбия, но не мога да обявя името официално преди да сме договорили всичко с президента Боби Михайлов. Мога само да кажа, че става въпрос за българин", заяви Матеус.