Временният старши-треньор на ЦСКА Милен Радуканов поиска да остане за постоянно начело на отбора.

Радуканов ще води червените срещу Миньор (Пк) по-късно днес, след като Гьоре Йовановски бе уволнен. 

"От всички нас зависи това колко време ще продължим да работим заедно. Трябва да сме един отбор и заедно да преодолеем проблемите. Искам да ви кажа, че за мен е голяма чест да съм треньор на отбор като ЦСКА и се надявам това да не е за кратко", заяви Радуканов пред играчите на вчерашната тренировка.

"Най-важното е да постигнем позитивен резултат срещу Миньор и да забравим това, което е било до този момент", добави треньорът.

В същото време бившият спортен директор Емил Костадинов отново не намери вина в себе си за състоянието, в което се намира ЦСКА, а я прехвърли на други.

"След смяната на Павел Дочев моите отношения със собствениците Борисов и Иванов се изостриха и охладиха. Според мен смяната на Дочев беше прибързана. Неговото освобождаване беше огромна грешка".

"Гьоре Йовановски не е за такъв отбор. В началото моята дума се слушаше. После обаче се появиха разминавания между мен и собствениците. Да, има напрежение между чужденци и българи в ЦСКА. Не вярвам да дадат властта на новия президент. Това звучи несериозно. Докато различни мениджъри не спрат да обикалят и дават съвети на собствениците на ЦСКА, нищо добро не очаква отбора", добави Костадинов пред Блиц.