Гонзовица няма нищо против да бъде Гонзовица, дори напротив, харесва й. Моделка призна пред едно от родните жълти издания, че няма нищо против прякора си, макар и той да не е подходящ за нея, тъй като все още не се е намъкнала под завивките на Георги Иванов.

Светлана Василева обаче изчетка спортния директор на Левски, като заяви, че той може да има всяка, явно и нея самата, стига да го поиска.

"Страшно много харесвам прякора си Гонзовица, но не мисля, че той е подходящ за мен, при положение че в личен план не ни свързва нищо. А относно неговите връзки с жените, аз не мога да обсъждам това. Гонзо е стабилен мъж и може да бъде с която си поиска", заяви естественогърдата моделка.

Василев коментира и поредните слухове, които тръгнаха след срещата й с Гонзо в столичен фолк клуб, след победата на Левски с 3:2 над Гент.

"Хиляди пъти съм казвала, че с Гонзо ни свързва просто едно приятелство и то вероятно няма да прерасне в по-сериозни отношения. Видяхме се в "Син Сити" и бе редно да го поздравя за победата и за отличните му умения за ръководенето на клуба."

"По повод забавленията през нощта, излязох с приятелки, защото напоследък се бях отдала изцяло на връзката ми, и мога да кажа, че съм безумно щастлива, но сега имах нужда да се позабавлявам в женска компания", категорична е Мис Плейбой.