Полузащитникът на Байерн Анатоли Тимошчук е пред завръщане в Русия. Динамо Москва е отборът, който най-вероятно ще бъде предпочетен от украинеца пред Волфсбург.

 

Чистката в Байерн по вкуса на ван Гаал продължава. Соса отиде в Наполи, Демикелис бе изваден и от групата за мача с Кайзерслаутерн, търси му се отбор. Сега и Тимошчук.

 

Преговорите в Мюнхен с руснаците вече се водят, твърди вестник tz. Мениджърът на играча споделя за изданието, че Тимошчук иска на всяка цена да напусне Байерн, където и през този сезон няма шанс да бъде титуляр.

Тимошчук дойде в Байерн от руския отбор Зенит през лятото на 2009 година. Той обаче бе взет по-рано по искане на тогавашния треньор Юрген Клинсман, който междувременно беше уволнен. За Луис ван Гаал този играч бе излишен.

 

В Динамо Москва отскоро играе Кевин Курани – бивш германски национал и играч на Шалке.

 

Опитите на Ливърпул да вземе нападателя на Байерн Марио Гомес няма да имат успех. Въпреки, че са потърсили контакт с клуба, англичаните са получили отказ, твърди списание Кикер.

 

Самият Гомес иска твърдо да остане в Байерн. Планираната размяна с Волфсбург Гомес за Джеко била пък осуетена от нежеланието на германския национал да сменя клуба.