ЦСКА дължи пари на бившия си футболист Ели Маркес. В момента бразилецът защитава честта на Черно море, където премина преди почти година.

"Аз чакам сега ЦСКА да ми плати. Клубът вече закъснява година и 3-4 месеца. Продължавам да чакам да видя кога ще ми изплатят дължимото. Две заплати и една премия ми дължат. Вчера говорих с Емил Костадинов, с когото се познавам от престоя ми в ЦСКА. Той каза, че може да ми помогне и сега чакам да видя какво ще стане", заяви Маркес в интервю пред "Гонг".

"В Черно море се чувствам по-добре. В ЦСКА нямах много шанс да играя. Тук разликата е много голяма. Много хора ми помагат. Всичко тук е хубаво. Работи се сериозно. Всички в клуба, заедно с президента и изпълнителния директор, сериозно работят. В ЦСКА има много неща, които не ми харесват и затова не можах да играя там по този начин, по който се представям тук".

Маркес похвали и своя сънародник в редиците на Черно море - Марио Жардел.

"Той на тренировка се раздава на 100 процента. Иска много да свали килограми, да играе. Мисля, че когато той влезе в оптимална форма ще бъде много полезен на отбора. Може много да помогне. Той знае как се вкарват голове".