Страхотен скандал се заформя между две от актуалните български моделки. Мис Плейбой 2009 Светлана Василева захапа колежката си Николета Лозанова, опитвайки се да я срине със земята. Естествено, нивото на обидите е кръчмарско.

"Николета е виртуален парцал. Тя няма нищо истинско по себе си и е продукт на силикона, едно творение на компютърните технологии", изказа се набралата инерция блондинка пред "7 дни спорт".

Според Василева няма уважаващ себе си футболист, който би имал нещо общо с бившата на националния вратар Николай Михайлов.

"Ако някога някъде някой футболист от италианското калчо те види без маска и грим, ще избяга потресен от страховития ти вид".


Николета Лозанова

"Не случайно много български футболисти въздишат по снимките на Николета в интернет, но дори не забелязват, когато тя ги причаква в дискотеките по цели нощи", изгрубя съвсем Светлана.


Николета Лозанова (вдясно) и Златка Райкова

Мис Плейбой е запозната добре с навиците на футболистите. Името й се свързва с национала Ивелин Попов, с бившия нападател на Левски Еньо Kръстовчев, а напоследък и с мениджъра на сините Георги Иванов.


Светлана Василева