Фенове на ЦСКА ще посрещнат днес Емил Костадинов с плакат "Костадинoff" (б.а. - от английското off - вън).

Бившият футболист на червените се върна на "Българска армия" като спортно-технически директор, но голяма част от запалянковците не одобряват назначението му.

Фракции от агитката се обявиха против Костадинов и с декларации. Настроенията на част от публиката са негативни към легендата на клуба заради участието му в управлението на Александър Томов, довело ЦСКА до отнемане на лиценза за Европа и на ръба на фалит, пише в. "Труд".

Първият мач на Костадинов като шеф ще е тази вечер - ЦСКА приема Локо (София) в спор за второто място. В момента армейците са с две точки преднина пред "железничарите". 3 кръга преди края ЦСКА заема второто място с 54 т., а Локомотив е трети с 52т.

В  предишния си мач ЦСКА победи Славия с 3:1, а гостите загубиха у дома от Черно Море (Варна) с 1:2. Загубата коства треньорския пост на Драгомир Окука.

Групата на ЦСКА: Здравко Чавдаров, Иван Караджов, Йордан Минев, Павел Виданов, Апостол Попов, Александър Бранеков, Костадин Стоянов, Тодор Янчев, Светослав Петров, Викторс Морозс, Борис Галчев, Николай Манчев, Румен Трифонов, Спас Делев, Флорентин Петре, Елиот Гранден, Руи Мигел, Маркиньос и Дормушали Саидходжа.