Универсалният футболист на Локомотив (Пловдив) Йордан Тодоров заяви, че на "Лаута" се чувства като в свой дом. Данчо подписа със "смърфовете", след като се оказа ненужен на Йоан Андоне в ЦСКА.

Вчера Тодоров уважи поканата на фенклуба на Локо да гостува на традиционната сбирка на неговите членове. "Благодаря ви за начина по който ме посрещнахте. Имах притеснение как ще ме приемете, но още на контролата с Брестник усетих подкрепата ви", взриви аплодисментите Данчо, цитиран от lportala.net.

"Щом съм тук, Локомотив няма да изпадне. Само при наистина изгодна за клуба оферта може да напусна по-рано, но при всички други положения ще помагам с каквото мога за този период от година и половина, за който е договорът ми", каза още Тодоров. Тодоров вкара първия си гол с екипа на Локо на Черноморец. "Този гол ми беше много нужен, исках го много, защото бях малко притеснен. Това не е нормално, но както вече споделих, идването ми тук бе съпъствано с много размисли как ще ме приемете. Ето защо след като го отбелязах дойдох пред агитката и установих, че няма какво да ме притеснява, защото съм си вече вкъщи", искрен бе халфът. 

Той сподели пред феновете, че вероятно мястото му в националния отбор ще изстине. "Не знам дали Станимир Стоилов ще разчита на мен. След като напуснах ЦСКА си мисля, че съм отписан и за държавния тим. Но това не ме притеснява".

При следващата си сбирка феновете на Локо ще поканят другият бивш играч на ЦСКА Кирил Котев.