Мис Плеймет за 2006 година Николета Лозанова занапред ще практикува изкуството на любовта Кама Сутра върху Versace. Сексапилното бижу от Пловдив, което за известно време красеше колекцията на Ники Михайлов, стана първата ВИП-персона, която се обзаведе с новите спални комплекти на Мебели Италия.
Сексбомбата се изръси с 1600 лева, с които си напазарува два комплекта спално бельо с марките Vesrace и Dolce & Gabbana.
"Много съм заета с тренировките, но си откраднах от свободното време, защото обожавам да спя върху памучен сатен. И съм много доволна от покупката си", призна самата сексикона пред Mebelibg.net.
Близки до двойката предполагат, че от спалните комплекти доволен ще остане и приятелят на Лозанова - младият бизнесмен Георги Славов."Още не сме пробвали секса върху Versace. Но вероятно ще е повече от страхотен", предположи Николета.
Палавата брюнетка не спира да слиза от жълтите хроники на медиите. Преди време нейното име бе намесено в любовна афера с Димитър Бербатов. Преди броени дни пък фолк дивата Андреа обяви, че би правила секс с нея и Златка Райкова.