Кафе и чай в син цвят ще могат да пият запалянковците на Левски. Алтернативните напитки ще се сервират в заведение, което предстои да бъде отворено на ул. "Тодор Александров" в София

На същия адрес е и магазинът, в който Националният фенклуб за пръв път ще представи собствена модна линия. Това разкри шефът на привържениците Владимир Владимиров.

Уникалните маркови дрехи ще са спортни и ежедневни и ще отговарят на последния писък в световната мода. Линията ще бъде разработена от модист, който е член на фракцията South division, издаде Владимиров.


С част от приходите от магазина и кафенето ще бъдат подпомагани по-малките фенорганизции в страната при пътуванията им за мачовете на Левски у нас и в чужбина.


На мястото ще се издават членски карти и ще се продават билети за двубоите на тима, които ще са на преференциални цени за членовете на фенклубовете.


"Дойде време да се организираме в сериозна и координирана мрежа, за да помагаме на отбора подобаващо. Да покажем, че футболните фенове не сме бабаити, а сериозни хора. Само така ще можем да върнем публиката по стадионите", каза Владимиров.