Нападателят на Интер Марио Балотели се изказа много остро срещу биологичните си родители, обвинявайки ги в пълно двуличие.

Родителите му, които са емигранти от Гана, са го зарязали на две-годишна възраст. Малкият Марио, по фамилия Барвуа, е бил приет от италианското семейство Балотели.

След осиновяването му, билогичните му родители не проявили почти никакъв интерес към него, и едва напоследък, когато той стана известен футболист, са започнали да говорят за него.

"Мисля, че ако не се бях превърнал в това, което съм, господин и госпожа Барвуа нямаше изобщо да се интересуват от мен за нищо", заяви Балотели, цитиран от италианския Ilsussidiario.net.

"Бях осиновен от семейство Балотели, когато бях само на две години. Защо. Никой не попита семейство Барвуа защо са ме дали за осиновяване. Вместо това, сега те дават интервюта по вестниците и държат моя снимка с тъжни лица".

"Защо те никога не поискаха от съда да ме вземат обратно, след като се излекувах от болестта?".

"Доведените ми родители ме водеха при тях, за да ги видя, но те никога не си бяха в къщи. Сега съм играч в Сериа А и те искат да дойдат и да ме намерят".