Фенове на ЦСКА си направиха жестока гавра с Георги Иванов - Гонзо, като в статията за него в английския вариант на свободната интернет енциклопедия "Уикипедия" публикуваха вулгарен текст, поставящ под съмнение сексуалната му ориентация, забеляза Gol.bg.

Както е известно всеки може да редактира материалите, като впоследствие редакторите на най-масовият източник на информация преценяват дали да оставят редакцията.

Скандалното в случая е, че изключително престижният сайт, който се слави с перфектната си организация и невероятно сложна модераторска мрежа, цели 3 дни не премахва вулгарните изречения.

Системата на модерация на Уикипедия е такава, че при всяка редакция от външен потребител, съответният модератор получава лична сигнализация и би следвало да провери дали корекцията от външния потребител е правилна и коректна.

Последната промяна на статията за Георги Иванов е от 19.08.2008 и се състои в това, че в абзаца със заглавие "True Legend" (б.р. "Истинска легенда") е добавено изречението: "HE also enjoy cock sucking and ass fucking by his team mates".

Ето и доказателство, скрийншот, направен преди броени минути: