Всички големи фенклубове на Левски изразиха общото си недоволство от уволнението на тандема Сираков-Стоилов и заменянето им с Божидар Искренов и Велислав Вуцов.

В обща декларация подписана от организациите "София-Запад", "South Division", "Ultra Varna" и фенклубът на Левски от Асеновград се зарекоха да отмъстят за Стоилов и Сираков и да направят всичко по силите си възможно най-бързо да игонят "предателите" Батков, Искренов и Вуцов.

Ето и цялото изявление на запалянковците:

Уволненията на Станимир Стоилов и Наско Сираков в навечерието на двубоя с отбора от Панчарево е долно предателство, което не може да бъде простено.

През декември, когато "собственикът" освети управленската си немощ, уволнявайки спортно-техническия щаб, ние му гарантирахме дългосрочен конфликт със сектор "Б", от който той няма да излезе победител.

Сега нещата не са по-различни и Батков ще се увери в това още в събота. Ако, разбира се, дойде на стадиона, или не си тръгне преди края на мача. Може пък и да изгледа целия мач, все пак допълнително подслади титлата на ЦСКА.

Освен безумията във вземането на управленски решения (това се доказва от назначенията на Вуцов и Искренов, за които също ще стане дума в позицията ни), на "бял свят" лъсват и лъжите на "адвокатина" и неспазените му договорки с Мъри и Наско.

Става въпрос за селекцията, за кухите обещания към треньора и продажбата на играчи против волята му, за прахосаните пари от трансферите, с които "карачът на влака" запълни "финансови дупки" в дейността си извън футбола.

Лъжите на Батков не са една или две и няма смисъл да бъдат изброявани до безкрайност. Може обаче да се припомнят будещите вече присмех заклинания за дългогодишно благоденствие в Европа.

Европа няма как да я бъде и с Вили и Гиби, тъй като отбор за навън не се прави с истерични таткови момчетии и с продажни пияници. Първият отдавна е разкрит, че не става за "А" група, да не говорим да е треньор на Левски.

Вторият, може и да е бил "радостта на народа", но и за малките деца на Герена е ясно, че той няма никакви морални и човешки качества. Не е нужно да се напомнят мачовете му с червения екип и неуспешната му кандидатура за районен кмет от ДПС. Последното предателство бе оценено на 30 000 лв. които от изборите досега вече са изпити.

Тодоре, Вили, Гиби ние отказваме да берем срама, който предстои и ще направим всичко възможно да ви изхвърлим от Левски час по-скоро.

Мъри и Наско, завинаги едни от нас!!!