С головете си във вратата на Галатасарай Кристиано Роналдо успя дори да изпревари големия си съперник Лео Меси в една статистическа категория.

Португалецът се превърна в най-резултатния футболист в историята на Шампионската лига по отбелязани попадения като гост.

Той вече има 28 на сметката си, докато аржентинецът остава с 26, но естествено до края на сезона е възможно двамата да променят позициите си на няколко пъти.

С 38 гола за Реал в Европа пред него в в клубната ранглиста остават единствено легендите Алфредо ди Стефано (49) и Раул Гонсалес (66).

Освен това Галатасарай се превърна във втория отбор, на който Кристиано бележи най-често, тъй като е поразил вратата на турския тим вече 5 пъти. Повече е вкарал единствено на Аякс – 7.

В същото време неговият съотборник Иско продължи с отличното си представяне от началото на сезона и отбеляза 4-ия си гол за кампанията. Халфът реализира важното първо попадение и успя да се нареди до Фернандо Морентес и Кристиано Роналдо, които са единствените в историята на клуба реализирали попадения в първите си мачове в първенството и Шампионската лига.

Мориентес го направи през 1997-а в срещите със Саламанка и Розенборг, а португалецът през 2009 срещу Депортиво и Цюрих.