Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти обяви равенството в двубоя с Виляреал за справедливо, въпреки че според медиите само отличните изяви на Диего Лопес са спасили столичани от поражение.

Сблъсъкът завърши 2:2, като това бяха първи загубени точки от столичани, които по този начин изостанаха на 2 от Барселона и Атлетико Мадрид.

„Ако бяхме по-внимателни прецизни в атака, можехме и да спечелим, но все пак смятам, че равенството е справедливо“ изтъкна Карлето, който отчете силната игра на Диего Лопес, но потвърди, че Икер Касияс ще бъде на вратата срещу Галатасарай в Шампионската лига.

„Диего наистина игра добре, но все пак решението за него вече е взето и играчите го знаят, така че няма да има никакъв проблем“. По отношение на представянето на Гарет Бейл, който вкара гол в дебюта си, специалистът каза:

„Мисля, че се справи добре, въпреки че в началото изпитваше проблеми. Същото се отнася и за Ияраменди. Нямаше как да играят по 90 минути, тъй като преди това лекуваха контузии. Хубаво е, че Гарет вкара и той показа добро отношение в мача. Двубоят не бе лесен предвид паузата за международните мачове, но смятам, че като цяло се справихме добре“.