Съпругата на Питър Крауч - Абигейл Кланси, изобщо не си губи ценното лятно време и докато нейният мъж още се чуди на къде да поеме, красавицата не спира да купонясва.

Moделката е решила да се отдаде на слънчевото време в Испания и да поразпусне с приятели в световноизвестния курортен остров Ибиса.

Тя и нейните приятели са вдигнали щур купон още в петък, края на миналата седмица, а самата манекенка демонстрира за пореден път перфектната си форма.

Кланси се е отдала на водките в един от най-големите клубове на острова, като освен това се е снимала и със собственика на "Ocean Beach Ibiza" - Тони Труман.

Междувременно пък нейният приятел още няма яснота около бъдещето си. Питър Крауч не игра редовно в Стоук през миналия сезон и като нищо може да смени клуба.

Краучи бе пренебрегван в доста от мачовете, от бившия си мениджър Тони Пюлис. Сега обаче Марк Хюз акостира начело на Стоук, така че още не е ясно какво ще прави той за в бъдеше. Дали новият му треньор ще разчита на него или ще напусне, още не е ясно.

Abbey Clancy and Tony Truman

Abbey Clancy