Пълно мълчание ще запази съставът на Лудогорец преди дербито от 28-ия кръг на "А" група с Левски. Срещата е в събота на "Герена".

Ръководството на шампионите реши да ограничи медийните изяви на играчите, за да могат те да са напълно концентрирани преди решителния мач.

Любопитното е, че за последно Лудогорец запази мълчание преди първия мач с Левски през есенния полусезон и тогава спечели с 2:1.

Две от фен фракциите на Лудогорец пък организират екскурзии за мача на любимия си тим с Левски. Разградските запалянковци се готвят да подкрепят мощно шампионите в София и да ударят едно рамо в битката на Герена.

Национален фенклуб "Лудогорец", както и другата фракция - Green Front, вече набират хора за пътуването до София. При единствената си досегашна визита на Герена разградчани се радваха на сериозна подкрепа от трибуните и в крайна сметка стигнаха до успех с 1:0.

Нови проблеми се задават за Лудогорец преди решителния мач за титлата. Освен Станислав Генчев с травма е и друг от основните футболисти - Михаил Александров. Крилото игра дълго време с болки в коляното, след като една от връзките му създава проблем.

Треньорският и лекарският щаб на шампионите решиха да не рискуват здравето му и затова Александров не игра срещу Славия. Мениджърът Ивайло Петев е изразил мнението си, че травмата може да се усложни и да създаде големи проблеми на халфа.

За момента Александров тренира на облекчен режим, след като няколко дни беше подложен на пълна почивка. До края на седмицата ръководството на шампионите ще го подложи на един тест, за да види на какво натоварване може да издържи коляното му.