Хари Реднап по всяка вероятност ще остане начело на КПР дори и ако отборът изпадне в Чемпиъншип след края на сезона.

Собственикът на лондончани Тони Фернандес иска да внедри стабилност на "Лофтъс Роуд" и ще се стреми да запази специалиста и при евентуално изпадане.

"Искам стабилност повече от всичко.", обяви Фернандес пред "London Call-in".

"Честно казано исках същото с Нийл Уорнък и Марк Хюз, така че Реднап сега е третият човек. Ще пробваме за трети път късмета си с Хари. Мисля, че той е човекът за нас. Ние се разбираме много добре помежду си. Той разполага със страхотен треньорски щаб, а освен това и философия. Хари е фантастичен човек и бих искал да го задържа в отбора толкова дълго, колкото той иска да остане."

Въпреки, че позицията на Реднап засега е вън от опасност, някои от по-скъпоплатените футболисти на тима могат да напуснат, тъй като ръководството планира да намали бюджета за заплати.

"Ще седнем с Хари и ще обсъдим кой искаме да запазим и с кой да се разделим.", подчерта още Тони Фернандес.

"Със сигурност ще има играчи, които ще си тръгнат от клуба, независимо дали останем в елита или изпаднем. Ние искаме такива футболисти, които могат да дадат много на отбора за дълъг период от време.", завърши босът на КПР.

Лондончани се намират на 19-ата позиция в класирането с актив от 23 точки, като тимът е на цели 7 точки от спасителната зона.