Мис национален отбор по футбол Тереза Райкова е уверена, че България ще победи Малта тази вечер.

"Съжалявам, че няма да мога да съм на мача, но и без мен момчетата ще бият", каза Тереза Райкова пред "България Днес".

"Сигурна съм, че ще завършим на второ място в групата и ще стигнем до световното. Момчетата играят много добре. Има много хора, които казват: Абе, остави ги тези смотаняци, те нищо не играят."

"Но след идването на Любо Пенев това изобщо не е така. Според мен той е страхотен треньор, създал е супердисциплина, а играчите отиват с желание на тренировка. Имаме голямо бъдеще. За световното в Бразилия със сигурност ще съм на линия."

"Не е хубаво да се сближавам прекалено с отбора. Най-важно е феновете да ме приемат добре, това е моята работа. Иначе всичките национали са хубави."

"Отборът ни е от млади и готини играчи. В предишните отбори никой не ми харесваше, а сега всички са симпатични. Моят приятел не ме ревнува, само не иска да се снимам много разголена."

"Той е голям футболен фен и има брат близнак, приличат си дори повече от Георги и Илия Миланови. Но аз успявам да си позная гаджето."

"След един мач Боби Михайлов ми каза: откакто си имаме талисман, нямаме загуба. Стана ми много приятно, явно наистина нося късмет на момчетата", завърши своето изказване Мис национален отбор по футбол.