Нападателят на германския Байерн Мюнхен Марио Гомес вече не крие връзката си с 33-годишната блондинка Карина Ванцунг, която беше в кръга на най-близките му приятели допреди няколко месеца.

Както е известно, в края на миналата година 27-годишният германски национал заряза дългогодишната си приятелка Силвия заради модела на бельо с гръдна обиколка 85 сантиметра и височина 175 сантиметра.

Вчера Карина Ванцунг закара своя любим на "Зебенер Щрасе" в Мюнхен, за следобедната тренировка на баварците. След като футболистът си взе куфара от багажника на колата на хубавицата, двамата се целунаха страстно пред обектива на дебнещ папарак.

Вестник "Билд" публикува въпросната снимка на новата звездна двойка в германския елит. Навярно заради новата си любов стрелецът не е особено разтревожен от ролята си на дълбока резерва в Байерн и за разлика от холандеца Ариен Робен не изразява никакво разочарование от факта, че топли пейката в студеното време.

Очевидно Марио Гомес изпитва към Карина Ванцунг нещо повече от временно увлечение, защото най-тиражният европейски вестник "Билд" твърди, че голаджията вече е закупил нова къща, която се намира в близост до един от най-големите и красиви паркове в света - Английската градина в Мюнхен.

Целувка преди тренировка за тонус:

Местоположението на дясната ръка на "Супер Марио" показва, че той е нещо повече от приятел на доскорошната си "близка приятелка" - кака Карина.