Нападателят на Байерн Мюнхен Марио Гомес си има ново гадже, информират медиите в Германия. Списание "Closer" дори публикува снимка, на която нападателят се целува в басейн с тайнствена блондинка.

Оказа се, че русокосото изкушение в леглото на 27-годишния "Супер Марио" е моделът на бельо от Мюнхен Карина Ванцунг.

Тя е с 6 години по-възрастна от футболиста, но очевидно е имала достатъчно аргументи, за да го накара да сложи край на 9-годишната връзка със Силвия Майхел.

След края на Евро 2012 Марио и Силвия бяха заедно на почивка на остров Ибиса, появиха се щастливи един до друг и на Октоберфест.

През есента сензационно се разделиха, след като минаваха за една от най-стабилните двойки в Бундеслигата.

Според списанието само три месеца след раздялата със Силвия стрелецът е започнал романс с Карина. Двамата са били заедно на почивка на Малдивите през зимата.

В момента Карина Ванцунг е една от най-известните модели на агенцията "ВДМ Моделс". Висока е 175 сантиметра, има сини очи, руса коси. Носи обувки №39, гръдната й обиколка е 85 сантиметра.

Блондинката се занимава с йога в свободното си време, а от 2008 до 2010 година тя бе омъжена за състезателя по планинско колоездене Тибор Симай.

"Карина и Марио са приятели от доста време. Аз се радвам за нея, ако сега е щастлива с Марио. Тя е една чудесна жена, с нея се разделихме приятелски по онова време", казва Симай пред вестник "tZ".

Това е Карина Ванцунг:

Целувка на Малдивите: