Нежна половинка на ръгбиста Том Евънс - Кели Брук, също има своите проблеми. Красавицата се оплака, че се притеснява за външния си вид.

Една от най-известните британки обяви, че невинаги може да бъде красива. Брук призна, че не може да стигне нивото на други известни красавици.

"Певицата Лана дел Рей е невероятна. Ким Кардашиян има невероятно тяло. Никога няма да съм толкова безупречна постоянно. Понякога не изглеждам както трябва, не съм хубава. Но няма как да избягам от това", заяви Брук.

32-годишната британка се притеснява и от възрастта си. "Ужасно е. С годините не ставаш по-хубав. Но пък, от друга страна, колкото повече се трупат годините, толкова по-уверено гледаш на живота, ставаш по-опитен", допълни Брук.

Преди време красавицата бе избрана за „Мис перфектно тяло” по време на Лондонската седмица на модата и тогава обяви, че не си харесва понякога гърдите.

"Харесвам бюста си, но понякога, когато трябва да нося рокли, не мога да го направя, защото циците ми са прекалено големи", заяви тогава Брук.