Българинът Пламен Крумов и неговите съотборници в румънския Университатя Клуж останаха без президент. Сексапилната Ана Мария Продан си събра багажа, защото смята, че някой може да я убие.

Продан е съпруга на треньора на Стяуа Лоренциу Регенкампф. Сексбомбата получи смъртни заплахи от страна на местните фенове. Това стана, след като тя обяви амбиции да премести домакинските мачове на отбора в Бусау - на 400 км от Клуж.

"Повече не мога да понасям ситуацията. Има хора, които могат да ме убият", каза тя. Президентът на Стяуа Джиджи Бекали пък разпали още омразата на феновете към Продан. Той разкри, че тя е ходила при него да го моли за съдействие, за да не се разпадне отборът.

Анамария Продан е страстна фенка на футбола в северната ни съседка. Тя е първата жена в страната с лиценз за футболен агент, признат от ФИФА и е била спортен директор и президент на няколко клуба в страната.

Освен това има кариера на телевизионен водещ в една от най-големите медии в страната - Pro TV. Палавницата има и няколко сесии, на които позира по евино облекло.