Преди да стане "Гонзовица" заради секс-игрите си с Георги Иванов, плеймейтката Светлана Василева била известна с прякора... "Дълбокото гърло", пише вестник "Телеграф".

Тя и досега отрича градските легенди, свързващи я не с един и двама футболисти.

Светлана Василева, на която приписват десетки секс подвизи, била по-известна във футболните среди, отколкото в модните.

Преди време палавницата се забила с бившия вратар на ЦСКА Иван Караджов. Двамата се хванали на бас, че бъдещата Гонзовица ще направи френска любов на вратаря, без да ползва ръцете си, а той щял да стигне до финал. И плеймейтката спечелила баса...

Оттогава й тръгнала и славата на разбивачка на футболисти. И досега обаче Светлана Василева упорито отрича всички слухове за връзките си с много футболисти, като признава само една - тази с македонския национал Дарко Тасевски, още от времето, преди той да се обвърже с "Мис България 2010" Ромина Андонова.

Напоследък Гонзовица се е кротнала и се опитва да създаде стабилна връзка с бизнесмен от Добрич, който предимно живее във Варна, допълва "Телеграф".

Двамата ту се събирали, ту се разделяли. Василева дори обяви годежа си с него, но само няколко часа по-късно го разтури с обяснението на личната си страница във "Фейсбук", че си е направила шега пред приятелите си.