Симпатичната половинка на Елин Топузаков Весела Тотева вече е готова с новата си колекция есен-зима 2012, а освен това тя пусна моден сайт, в който ще разисква всякакви теми за дамите.

Тъй като силиконът вече не е на мода, Тотева решила да си го махне. И така на есен без силикон госпожа Топузакова се е вдъхновила да развие марката си като покаже, че жената е красива, когато притежава стил и изискан сексапил.

"Имам най-малките гърди на света и се наложи да ги коригирам. Но после открих, че силиконът е вреден, че няма нищо по-красиво от естественото и махнах имплантите", споделя Весела. Елин я харесвал всякак, дори твърдял, че с малки гърди е по-секси.

"Вече съм по-зряла и не мога да разбера манията по изкуствените гърди. Разбирам някой да има проблем като моя, но момичета, които са напращяли от естествена плът и превръщат гърдите си в силиконови бомби, тях не мога да ги разбера."

"До определена степен това е секси, но когато се мине мярката става грозно и дори отвращава мъжете", завършва Весела, цитирана от scandalno.net.

Бившият играч на Левски и модната дизайнерка се ожениха в началото на месеца, след като дълги години живяха на семейни начала.

В момента двамата работят за бебе. Неговата професия ще е според пола му - ако е дъщеря, ще тренира художествена гимнастика при Илиана Раева, а ако е момче - футбол на "Герена".