Връзката между Люис Хамилтън и Никол Шерцингер е в голяма беда, след като пилотът във Формула 1 си позволи да купонясва с 10 момичета до ранни зори, пише "Сън".

Според изданието 27-годишният англичанин е повикал мадамите в хотелски апартамент, а купонът се е вихрил до 5:30 сутринта.

"Тя просто кипи", коментира приятел на Никол, която очевидно е разбрала за случката.

"Никол не може да повярва, че той може да се държи по този неуважителен начин с нея", добави близкият до новата съдийка на "Екс Фактор".

"Това не е вид поведение, което тя очаква от Люис. Той се намира в наистина сериозна беда", продължи информаторът.

"Двамата бяха в огромно напрежение, тъй като Хамилтън не бе особено развълнуван, когато тя прие работата и замина. Сега отношенията им са достигнали критична точка", отбеляза още той.

Люис е поканил 10-те момичета в супертузарския апартамент в луксозния хотел "Mayfair", като е бил заедно с американския рапър Джей Коул.

Сред мацките са били брюнетката Клаудия Мартинес, 20, и блондинката Емили Тудор, 21.

Те заявиха пред "Сън", че са срещнали Хамилтън в нощен клуб "Фънки Буда" във вторник и са се присъединили към неговата компания.

"Някои момичета ме попитаха. "Кой повече ти харесва - Коул или Люис?", призна Клаудия, която работи в Армани, в търговски център, намиращ се в западен Лондон.

"Беше ни казано да ги последваме. Смятахме, че ще бъде забавно. Хамилтън успя да спазари цената на хотелската стая от 5000 паунда до 3800 паунда"

"Имаше кухня, две бани, две спални и огромен хол. Беше наистина огромен", заяви пък Емили за апартамента.

"В един момент Люис пръскаше шампанско из цялата стая. Сякаш току що е спечелил състезание", добави тя.

Люис Хамилтън и Никол Шерцингер в момента са на 5000 мили един от друг и със сигурност изцепката на пилота може да сложи край на тяхната връзка.

След среднощните си забавления Хамилтън се е отправил набързо към летището Гетуик, като е изглеждал видимо притеснен и е водил искрен разговор по телефона. Той е бил дегизиран с червена качулка, така че да не бъде разпознат.