Португалската актриса и модел Паула Лабаредаж, която се превърна в талисман на "мореплавателите" на Евро 2012, не успя да помогне на своите сънародници в снощния полуфинален мач на Евро 2012 срещу Испания.

Кристияно Роналдо и компания бяха елиминирани драматично с дузпи, след като водиха 120 минута равностойна битка с европейския и световен шампион.

Още преди срещата с Ла Фурия красавицата мощно подкрепи националния тим на родината си в социалната мрежа Туитър. "Да живее Португалия, хайде, момчета! Победата е ваша".

Логично нейното настроение бе доста различно след двубоя. Все пак Паула имаше доблестта отново да се появи в Туитър, където вдъхна кураж на момчетата на Пауло Бенто.

"Никога не се предавай! Португалия ще стане дори още по-силен отбор и ще спечели световното първенство през 2014 година в Бразилия. Да живее Португалия", отсече Лабаредаж, която е фенка на Кристияно Роналдо.

Русокосата хубавица прави кариера в Холивуд с участия в няколко неособено забележителни продукции. За сметка на това изрусената иберийка привлича погледите с бляскави фотосесии.

Тя живее в Лос Анджелис и освен с филми и фотосесии се занимава с рисуване. Изживява се също така като продуцент, а едни от най-известните й роли са в продукциите "Bachelor Party 2", "Camel Spiders", "Showgirl", "ComicCosplay,& others", "Founder of Lucky Tiger Films" и други.

Родената на 6-ти юли 1982 година палавница засне поредната си шеметна фотосесия, в която позира по оскъдно облекло, на което е изобразен националният флаг на Португалия. Нека й се насладим заедно: