Бранителят на националния отбор на Германия Матс Хумелс призова своите съотборници да бъдат внимателни за триото от италианския национален тим - Андреа Пирло, Марио Балотели и Антонио Касано.

Бундестима ще се изправи срещу "Скуадра Адзура" в 1/2-финален сблъсък от Евро 2012, който ще бъде изключително оспорван и интересен.

23-годишният футболист осъзнава, че неговия отбор го очаква много труден сблъсък, но се надява на победа срещу италианския национален тим.

"Няма съмнение, че Италия разполага с нападатели от най-висока класа. Те са от класата на Ван Перси, Нани и Роналдо", заяви Хумелс пред сайта на немския футболен съюз, имайки в предвид Касано и Балотели.

"Ще бъдем подготвени и концентрирани, както винаги. Не се страхуваме от противника", добави той.

"Необходимо е да играем интелигентно и да окажем натиск на креативните халфове на противника и да не им даваме пространства, за да им попречим да поемат надмощието"

"Мисля си, че италианците бяха по-добри от Испания в мача между двата тима от груповата фаза. Това е равностоен противник", каза още той.

Хумелс не скри задоволството си от своето представяне до момента.

"Щастлив съм, че мога да си върша добре работата и да помагам за успехите на отбора. Йоги Льов ми каза в частен разговор, че е много доволен от моята работа"