Агентът на нападателя Марио Балотели Мино Райола прогнозира, че Италия ще победи Германия във втория полуфинален двубой от Евро 2012, а 21-годишният футболист ще отбележи хеттрик.

"Италианците ще спечелят срещу германците с хеттрик на Балотели. Междувременно мога да ви кажа, че Марио остава в Манчестър Сити. Дали е вярно, че ръководството на Ювентус иска Балотели? Не съм собственик на Юве, ще трябва да питате Андреа Аниели и Бепе Марота", каза Райола пред радио радио РТЛ, цитиран от електронното издание "Футбол Италия".

Известният футболен агент използва възможността да потвърди, че други двама негови клиенти – Златан Ибрахимович и Марек Хамшик – няма да променят клубната си принадлежност това лято. "Ибра остава в Милан, също както Хамшик остава в Наполи", категоричен беше Райола.

Представителят на Балотели, Ибрахимович и Хамшик говори и пред холандския вестник "Рос", като посъветва Робин ван Перси да си помисли сериозно, преди да реши дали да премине в Ювентус, или не. "Трансфер в Юве би представлявал голяма промяна за Ван Перси", аргументира се Райола.