Бившият бразилски национал Роберто Карлош направи доста интересна прогноза за изхода на Евро 2012, където останаха само най-достойните четири отбора - Португалия, Испания, Германия и Италия.

Според "кариоката" Германия играе най-красив футбол измежду всички участници в надпреварата, но въпреки това няма да спечели титлата, която Карлош вече "прати" в столицата на Испания Мадрид.

"Германия играе много по-красиво, но Испания ще спечели титлата", прогнозира 39-годишният южноамериканец пред най-тиражния европейски вестник "Билд".

"Германия ми прилича малко на Бразилия в началото - ние също не винаги печелихме титли, макар да играехме най-красивия футбол според мнозина", допълни още ветеранът.

"Офанзивната линия на германския национален отбор е много, много силна, но защитата на Бундестима не е толкова добра, за да спре Испания."

"Повечето хора говорят за силата в нападение на Месут Йозил. Но на мен много ми харесва Сами Кедира", продължи бившият бранител на Реал Мадрид по адрес на настоящите футболисти на "кралете".

"Кедира е сърцето на германския национален отбор, двигателят на тима. Той определя смяната на темпото на игра, освен това разчита играта много добре", завърши своя коментар по темата Роберто Карлош.