Въпреки проблемите с коляното, които го преследват, откакто се ритна в масата за кафе преди седмица, големият играч на България на Евро 2012, Мичо Петров, обеща да даде всичко от себе си в предстоящата среща, и не остави капка съмнение, че няма да прекара срещата безучастен от скамейката. С
bet365.com, на това европейско, играчът си ти.


Довечера Германия излиза срещу Гърция в четвъртфинал на европейското първенство. Досега германците не са губили никога мач от този съперник.

Но в осемте мача гърците са успели да завършат наравно почти в половината – три пъти. Пет пъти успехът е за ясния фаворит в този сблъсък.

За първи път двете страни играят през 1960 година, а германците печелят с 3:0. Последната среща пък е отпреди 11 години – тогава Германия би с 4:2 в Атина в квалификация за Мондиал 2002.

В този мач Миро Клозе вкара един гол. Днес се очаква той за първи път на Евро 2012 да е титуляр.

Според списание "Шпортбилд" треньорът на Германия Йоахим Льов готви цели три промени в титулярния състав. Една от тях е Клозе да започне мача вместо Марио Гомес, който досега има три гола в турнира.

Другите две промени също са в атака – по крилата ще играят Ройс и Шюрле вместо започвалите досега като титуляри Мюлер и Подолски. В защита на десния бек след наказание  се завръща Боатенг.